JWS MOTORSPORT

Prachtige klassieke wagens of “limited edition” sportwagens zijn niet het enige dat ons hart sneller doet slaan bij JWS Classic Cars.
Met dit in gedachte werd JWS Motorsport opgericht. Naast JWS Classic Cars kan u bij JWS Motorsport terecht voor alles rond autosportbeleving, dit zowel in de echte real live motorsport, als in de virtuele e-sports.
CONTACTEER ONS

VIRTUAL RACING (E-SPORTS)

De laatste jaren is duidelijk geworden dat ook het virtueel racen a.d.h.v. race simulatoren meer en meer tractie krijgt in de racewereld.
Zo krijgen grote kampioenschappen zoals de Formula 1 een virtuele tegenhanger en gaan ook meer grote constructeurs zich toespitsen op deze virtuele tak van de motorsport.

Bij JWS Motorsport zijn wij reeds een gevestigde waarde binnen de Belgische virtuele racerij. Voornamelijk door onze deelnames aan het officiële Virtual Belcar kampioenschap. Ook dit zomerseizoen zal JWS Motorsport met 2 voertuigen aan de start staan van het Belgische GT kampioenschap, dit met een Lamborghini Huracan GT3 bestuurd door Matthias Maas en Jorn Van den Acker in de Belcar 1 klasse en een Porsche 911 Cup bestuurd door Boudewijn Kuster en Vince Peeters in de Belcar 2 klasse.

Wenst u onze races live te volgen? Volg dan zeker onze social media kanalen en mis niets van onze toekomstige races!

PALMARES:

  • 2de plaats algemeen in de 24 uur van Zolder 2020
  • 1ste plaats in klasse (GTD) in Split 10 (iRacing) tijdens de 24 uur van Daytona
  • 2de en 3de plaats in het Virtual Belcar winter kampioenschap voor beide JWS Motorsport Radicals

Wenst u onze races live te volgen? Volg dan zeker onze social media kanalen en mis niets van onze toekomstige races!