Diensten

Begeleiding van A tot Z

Op zoek naar uw droomwagen? Heeft u reeds een type gevonden dat bij uw eisen past? Welke wagen geeft het meeste rendement op uw investering? Waarop moet je letten bij de aankoop van je droomwagen? We reizen zelfs heel Europa af om u te begeleiden en de juiste wagens op te sporen!
CONTACTEER ONS

EEN OLDTIMER KOPEN.

WAAR MOET IK OP LETTEN?

Elke oldtimer is uniek. Wij als specialisten weten als geen ander wat belangrijk is en waar u rekening mee dient te houden bij de aankoop van uw droomwagen. Heeft u reeds een type gevonden dat bij u past? Dan kunnen wij u extra advies geven bij de aankoop. Het is belangrijk dat u zichzelf de vraagt stelt welk doel de oldtimer heeft. Wilt u hem enkel gebruiken bij speciale gelegenheden of gaat u hem als dagelijks vervoer gebruiken? Wanneer u deze keuze heeft gemaakt, kan u al meteen gerichter gaan zoeken. Oldtimers kunnen tal van verborgen gebreken hebben, hierbij is het handig om er een kenner bij te hebben. Deze rol vullen wij graag voor u in.

UW DROOMWAGEN OP DE VEILING?

Bent u zelf niet in de mogelijkheid om een veiling bij te wonen of wenst u advies tijdens het verloop van deze veiling? Laat het ons weten! Wij kunnen u bijstaan in elke fase van uw aankoop. Wij zorgen voor een zorgeloze begeleiding. Onze jarenlange ervaren expert gaat ter plaatse om een expertise te doen op de wagen. Wij doen er namelijk alles aan om onze klanten een correcte visie over te maken en staan er op dat u een eerlijke schatting krijgt. Tijdens de veiling staan wij rechtstreeks met u in contact en bepaalt u zelf tot welk bedrag wij mogen gaan.