Diensten

Verhuur

JWS Classic Cars maakt een onderscheid in verhuur op basis van volgende.
CONTACTEER ONS

COMING SOON

OLDTIMER VERHUUR

Een stijlvolle oldtimer huren voor uw evenement? JWS Classic Cars verhuurt oldtimers voor elke gelegenheid, met of zonder chauffeur. Zo maakt u van uw tocht een unieke ervaring! Een classic car huren voor een bruiloft, huwelijksverjaardag, jubileum of gewoon voor een romantisch ritje? U vindt hier zeker en vast een prachtige oldtimer voor jullie bijzondere dag.

In het geval u een lage-emissiezone binnen wilt rijden, met een gehuurde JWS Classic Car oldtimer, is dit uiteraard geen probleem. Wij vragen u dit op voorhand aan te geven zodat wij voor u tijdig de nodige toelatingen kunnen aanvragen.

work

COMING SOON

LOCATIEVERHUUR

Live ontmoetingen in allerlei soorten en maten organiseert u in de bijzondere en meest inspirerende ruimtes van de site “De Gasthoeve”. Van doelgerichte bijeenkomsten en gave product presentaties tot schitterende feesten en waardevolle netwerkevents. Onze locatie is de plek voor elk event en biedt ruimte voor creatieve ideeën. Wij toveren een zaal om naar elke gewenste sfeer. Eén ding is zeker: bij JWS is alles mogelijk.

JWS beschikt over meerdere ruimtes. In de JWS site vindt u verschillende soorten zalen in een combinatie van moderne en klassieke omgeving. Van grote zalen tot kleinere break-out rooms. Of maak gebruik van het “JWS Grand Café” om een verbluffende indruk op uw gasten achter te laten. Naast een indrukwekkende showroom heeft “De Gasthoeve” ook stijlvolle ruimtes, intieme bar, een modern kader en aangrenzende feestzaal met bijkomend dakterras.

“De Gasthoeve” is een belevingssite, waarbij het monument- en erfgoedkarakter, bijgestaan door het landschap de belevingswaarde versterkt. Hoeve met losstaande bestanddelen uit het derde kwart van de 18de eeuw, verbouwd in de 19de en 20ste eeuw en heden omgevormd tot de JWS site. De Gasthoeve ligt aan de Liersebaan in Koningshooikt (Lier). Het goed bewaarde woonhuis uit de late 18de eeuw heeft in de voorgevel nog drie betraliede steekboogvensters met arduinen tussendorpel, witgekalkte omlijstingen en geprofileerde waterlijsten. Boven de toegangsdeur, met betralied bovenlicht, bevindt zich een steekboogvenster met luik onder zadeldak.

Op het erf staat een langsschuur uit 1773, een wagenschuur wellicht uit het derde kwart van de 18de eeuw en andere, veelal recentere, boerderijgebouwen. Het woonhuisgedeelte van de hoeve werd in 1995 beschermd als monument.

work