Diensten

Consignatie

Volgens de consignatie formule bieden wij uw oldtimer, youngtimer of special car aan bij potentiële kopers. Uw voertuig komt mee in onze collectie op onze website en zal ook in onze showroom te bezichtigen zijn. Zo bereikt u in geen tijd de juiste koper.
CONTACTEER ONS

Uw oldtimer verkopen volgens de consignatie formule is een heel interessante manier zijn om zorgeloos te verkopen. Het is een overeenkomst waarin JWS Classic Cars zal instaan voor de verkoop van uw wagen. Uw oldtimer komt bij ons op de website en zal in onze showroom te bezichtigen zijn door potentiële klanten. Ook via onze social media pagina’s zal deze worden gepromoot. Als u uw oldtimer verkoopt aan handelaren, krijgt u meestal een lagere prijs in tegenstelling tot een verkoop aan een particulier of een zakelijke eindgebruiker.

De voordelen van consignatie:

  • Geen onbekenden aan de deur
  • Een groter bereik
  • Meteen de juiste doelgroep
  • Potentiële kopers kopen niet graag bij een particulier vanwege de risico’s die eraan verbonden zijn
  • U heeft geen zorgen, volledige ontzorging

Op deze pagina kan u kosteloos en vrijblijvend enkele foto’s uploaden van uw oldtimer die u wenst te verkopen. Een van onze medewerkers zal u vervolgens contacteren om te bekijken of uw wagen in aanmerking komt voor deze dienst. Op basis van onze expertise en rekening houdend met de actuele markt bepalen we samen de vraagprijs. Uiteraard garanderen we u bij verkoop een snelle en correcte afhandeling waarbij u de afgesproken verkoopsom ontvangt.


    JWS Classic Cars houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.