Diensten

Aan- en verkoop

Bent u in het bezit van een oldtimer, wenst u deze te verkopen, maar had u hier graag hulp bij verkregen? Of bent u op zoek naar een oldtimer en heeft een extra advies nodig bij uw zoektocht? Wij zorgen voor een optimale begeleiding zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken.
CONTACTEER ONS

AANKOOPBEGELEIDING

Bij de aankoop van een oldtimer of exclusieve collectiewagen is het belangrijk om u op voorhand correct te informeren. Zowel bij een standaard aankoop als bij een aankoop op een veiling is het noodzakelijk om een inschatting te maken van de algemene staat en de correctheid van de historiek van het voertuig. Enkel op deze basis kan u een correcte beslissing nemen. Onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk binnen de oldtimerwereld zorgt ervoor dat wij u te allen tijde kunnen bijstaan bij deze aankoop, zowel nationaal als internationaal. Bent u zelf niet in de mogelijkheid om een veiling bij te wonen of wenst u advies tijdens het verloop van deze veiling? Wij kunnen u bijstaan in elke fase van uw aankoop. Wij bespreken met u graag vrijblijvend uw concrete wensen. Vul ons contactformulier in en wij contacteren u om alles te bespreken.

work

VERKOOPBEGELEIDING

Bij de verkoop van uw oldtimer of exclusieve collectiewagen zijn er verschillende mogelijkheden en kanalen waar u gebruik van kan maken. Wij adviseren u onafhankelijk over de beste manier om deze verkoop aan te pakken en kunnen u, door jarenlange samenwerking met verschillende partners, bijstaan doorheen elke fase van de verkoop. Wij bespreken met u graag vrijblijvend uw concrete wensen. Vul ons contactformulier in en wij contacteren u om alles te bespreken.

work

INTERESSE?

Contacteer ons via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

    JWS Classic Cars houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

    interest-form