Origineel verliet deze prachtige Porsche 911 cabrio de fabriek als een standaard Porsche 911 Carrera cabrio. Kortelings na de originele levering in Amerika werd het voertuig professioneel omgebouwd naar een “Slantnose” uitvoering, zoals de legendarische Kremer Porsche 935 turbo racewagens. Deze professionele ombouw is amper te onderscheiden van een originele fabrieksversie en is tot op heden nog steeds een zeer opvallende verschijning. Het prachtige rode lakwerk, de zwarte “Fuchs” velgen en andere zwarte accenten maken de ultieme 80’s look van dit voertuig compleet. Zowel het koetswerk, het interieur en het onderstel zijn in perfecte staat. De 3.2 liter carrera motor, originele sport ophanging, de G50 gangwissel en sport-uitlaat maken van deze “Slantnose” de perfecte rijderswagen. Kortom, een uniek voertuig dat absoluut zijn plaats verdient in elke collectie.

Deze unieke Porsche 911 Carrera “Slantnose” cabrio is per direct beschikbaar en kan u bezichtigen in onze showroom te Lier (België).

Disclaimer: Alle informatie op deze pagina werd naar best vermogen verstrekt. JWS Consult BV garandeert echter geenszins de correctheid en volledigheid van deze informatie.

#porsche

 • BOUWJAAR:

  28/02/1989

 • TRANSMISSIE:

  Manueel

 • KILOMETERSTAND:

  127164 miles

 • BTW/MARGE:

  Marge

 • PRIJS:

  €74.950,-

INTERESSE?

Contacteer ons via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

  JWS Classic Cars houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

  interest-form