Deze zeer mooi gerestaureerde MG TF 1500 werd in 1955 origineel afgeleverd in de Verenigde Staten. Dit voertuig is een van de 750 laatst geproduceerde MG TF’s ter wereld met de krachtigere 1500 cc motor, in de beginjaren werd de MG TF enkel geleverd met een 1250 cc motor. Na dat het voertuig enkele jaren geleden geïmporteerd werd naar België werd het voertuig compleet gerestaureerd. De prachtige originele rode kleur werd behouden en ook het beige lederen interieur werd mooi gerestaureerd. Ook mechanisch is dit voertuig in topstaat. Het voertuig is tevens voorzien van een nieuwe ‘tonneau cover’ en ‘side windows’. Starten, rijden en genieten maar.

Dit voertuig werd reeds verkocht door JWS Classic Cars! Bent u opzoek naar een gelijkaardig voertuig? Twijfel niet om ons te contacteren!

Disclaimer: Alle informatie op deze pagina werd naar best vermogen verstrekt. JWS Consult BV garandeert echter geenszins de correctheid en volledigheid van deze informatie.

#mg

 • BOUWJAAR:

  10/02/1955

 • TRANSMISSIE:

  Manueel

 • KILOMETERSTAND:

  52911 Miles

 • BTW/MARGE:

  Marge

 • PRIJS:

  Verkocht

INTERESSE?

Contacteer ons via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

  JWS Classic Cars houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

  interest-form