Na het succes van de MG TF bracht het merk de MG A op de markt, dit voertuig had dezelfde fantastische 1466 cc motor onder de motorkap als de laatste generatie MG TF, maar zag er van design veel moderner uit, zelfs 60 jaar later blijft de MG A nog een echte Britse klassieker.

Deze prachtige MG A is in perfecte staat. Van het perfecte lakwerk in de originele kleur ‘Old English white’, tot het uitmuntende bordeaux lederen interieur en de origineel optionele spaakwielen is dit voertuig de Britse sportwagen bij uitstek. Een gehele toprestauratie heeft geleid tot een zeer uitzonderlijk, goed rijdende wagen. Deze MG A van JWS Classic Cars spreekt voor zich.

Dit voertuig werd reeds verkocht door JWS Classic Cars! Bent u opzoek naar een gelijkaardig voertuig? Twijfel niet om ons te contacteren!

Disclaimer: Alle informatie op deze pagina werd naar best vermogen verstrekt. JWS Consult BV garandeert echter geenszins de correctheid en volledigheid van deze informatie.

#mg

 • BOUWJAAR:

  1958

 • TRANSMISSIE:

  Manueel

 • KILOMETERSTAND:

  33154 Miles

 • BTW/MARGE:

  Marge

 • PRIJS:

  Verkocht

INTERESSE?

Contacteer ons via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

  JWS Classic Cars houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

  interest-form