Deze zeer mooie Mercedes-Benz 280 SL werd in 1968 origineel geleverd in Duitsland en werd in 2015 geïmporteerd naar België. De complete historiek is terug te vinden op de originele “kraftfahrzeugbrief” die nog steeds beschikbaar is bij het voertuig. Het onderstel en de aandrijflijn verkeren nog in perfect originele staat. Het koetswerk werd doorheen de laatste jaren compleet gerestaureerd, hierdoor is de zilvergrijze lak in perfecte staat, deze steekt zeer mooi af tegen het zwarte cabrio dak en het nieuwe zwart lederen interieur. Door de krachtige 2.8 liter motor, automatische versnellingsbak en de destijds optionele stuurbekrachtiging rijdt deze pagode als een ware droom.

Dit voertuig werd reeds verkocht door JWS Classic Cars! Bent u opzoek naar een gelijkaardig voertuig? Twijfel niet om ons te contacteren!

Disclaimer: Alle informatie op deze pagina werd naar best vermogen verstrekt. JWS Consult BV garandeert echter geenszins de correctheid en volledigheid van deze informatie.

#mercedesbenz

 • BOUWJAAR:

  1968

 • TRANSMISSIE:

  Manueel (5 versnellingen)

 • KILOMETERSTAND:

  13649 km

 • BTW/MARGE:

  Marge

 • PRIJS:

  Verkocht

INTERESSE?

Contacteer ons via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

  JWS Classic Cars houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

  interest-form