Weinig “homologatie specials” spreken zo tot de verbeelding als de voormalige DTM voertuigen uit de jaren 80. Deze Mercedes-Benz 190 E 2.5 Evolution I is een van de laatste exemplaren vindbaar in de wereld. Er zouden nog 19 geregistreerde voertuigen van bestaan. Er werden van deze “EVO” versies in totaliteit slechts 502 exemplaren gebouwd, zodat Mercedes-Benz kon deelnemen aan het Duitse DTM kampioenschap tegen de al even mythische Ford Sierra Cosworth en de BMW E30 M3 EVO. Dit voertuig werd origineel in 1989 in België geleverd aan de eerste eigenaar en verkeert in compleet originele staat. De 2.5L motor van Cosworth, alsook de hydraulische ophanging zijn in perfecte staat, waardoor deze wagen nog steeds zijn zeer strakke wegligging behoud. Het voertuig is een beauty in zijn soort, zeer zeldzaam en wordt met zorg in stand gehouden.

Deze fantastische Mercedes-Benz 190 E Evolution I is per direct beschikbaar en kan u bezichtigen in onze showroom te Lier (België).

Disclaimer: Alle informatie op deze pagina werd naar best vermogen verstrekt. JWS Consult BV garandeert echter geenszins de correctheid en volledigheid van deze informatie.

#mercedesbenz

 • BOUWJAAR:

  1989

 • TRANSMISSIE:

  Manueel (5 versnellingen)

 • KILOMETERSTAND:

  82037 km

 • BTW/MARGE:

  Marge

 • PRIJS:

  €139.950,-

INTERESSE?

Contacteer ons via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

  JWS Classic Cars houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

  interest-form