De Lancia Flaminia heeft gedurende de productieperiode van 1957 tot 1970 veel verschillende vormen aangenomen, van 4-deurs berline tot cabrio. De meest unieke versies zijn echter de GT coupé en GT cabriolet die geproduceerd werden van 1959 tot 1965.

Deze Lancia Flaminia betreft een van de amper 178 geproduceerde Lancia Flaminia Touring cabriolets met de krachtigste 2.8 liter motor met 3 carburators. Het voertuig werd geproduceerd in 1964, maar door de hoge nieuwprijs werd dit type voertuig nieuw amper verkocht. Na 4 jaar bij Lancia in Italië te blijven besloot de Belgische importeur om in 1968 een groot lot “verlaten” Lancia’s over te nemen van de fabriek. Dit specifieke voertuig werd dus pas in 1968 voor het eerst ingeschreven en betreft een origineel Belgische wagen. Nog unieker is dat de originele hardtop nog steeds aanwezig is. De wagen werd de afgelopen jaren compleet gerestaureerd in de originele kleurstelling van Lancia blauw met beige lederen interieur.

Deze prachtige Lancia Flaminia 2.8 3C Touring cabriolet is per direct beschikbaar en kan u bezichtigen in onze showroom te Lier (België).

Disclaimer: Alle informatie op deze pagina werd naar best vermogen verstrekt. JWS Consult BV garandeert echter geenszins de correctheid en volledigheid van deze informatie.

#Lancia

 • BOUWJAAR:

  1964

 • TRANSMISSIE:

  Manueel

 • KILOMETERSTAND:

  77622 km

 • BTW/MARGE:

  Marge

 • PRIJS:

  € P.O.A

INTERESSE?

Contacteer ons via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

  JWS Classic Cars houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

  interest-form