Deze prachtige 550 Maranello werd in 1997 origineel in België geleverd en is een van de laatste Ferrari GT’s met een V12 motor gekoppeld aan een manuele versnellingsbak. Met maar één voorgaande eigenaar en een compleet gekende onderhoudshistoriek is deze Ferrari in absolute topstaat. Het bordeaux rode interieur is niet van nieuw te onderscheiden en het Grigio Titanio lakwerk geeft het voertuig de perfecte “Bad Boys” uitstraling. Alle originele accessoires en de gereedschap set is aanwezig in het voertuig. Het betreft een onberispelijk originele wagen, in zijn standaard patina, waardoor deze 550 Maranello een uniek voertuig op de automarkt betreft. Met dit voertuig krijg je geschiedenis met een hedendaagse look.

Dit voertuig werd reeds verkocht door JWS Classic Cars! Bent u opzoek naar een gelijkaardig voertuig? Twijfel niet om ons te contacteren!

Disclaimer: Alle informatie op deze pagina werd naar best vermogen verstrekt. JWS Consult BV garandeert echter geenszins de correctheid en volledigheid van deze informatie.

#ferrari

 • BOUWJAAR:

  29/07/1997

 • TRANSMISSIE:

  Manueel (5 versnellingen)

 • KILOMETERSTAND:

  106516 km

 • BTW/MARGE:

  Marge

 • PRIJS:

  verkocht

INTERESSE?

Contacteer ons via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

  JWS Classic Cars houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

  interest-form