De Ferrari 328 GTS is samen met de Ferrari 308 niet alleen een van de meest herkenbare Ferrari modellen, maar in deze prachtige samenstelling van Nero metallica (Fer 901/c) met beige lederen interieur is het ook een zeer unieke Ferrari. Dit voertuig werd in 1988 geleverd door Francorchamps Motors te Brussel en heeft sindsdien maar 2 eigenaars gekend. De complete historiek van het voertuig is gedocumenteerd in het Ferrari onderhoudsboekje. Verder is ook de originele boordmap met o.a. de instructieboekjes en de originele gereedschap set aanwezig in het voertuig. Het voertuig is mechanisch in perfect originele staat. Het koetswerk verkeert in een uitzonderlijk goede staat, waarbij de speciale Nano coating het lakwerk van de wagen laat glanzen als nooit tevoren. Kortom, het betreft hier een perfect origineel Belgische wagen die compleet ‘matching numbers’ is en amper 51101km op de teller heeft. Een absolute must have in elke Ferrari collectie.

Deze prachtige Ferrari 328 GTS is per direct beschikbaar en kan u bezichtigen in onze showroom te Lier (België).

Disclaimer: Alle informatie op deze pagina werd naar best vermogen verstrekt. JWS Consult BV garandeert echter geenszins de correctheid en volledigheid van deze informatie.

#ferrari

 • BOUWJAAR:

  01/06/1988

 • TRANSMISSIE:

  Manueel (5 versnellingen)

 • KILOMETERSTAND:

  51101 km

 • BTW/MARGE:

  Marge

 • PRIJS:

  €119.950,-

INTERESSE?

Contacteer ons via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

  JWS Classic Cars houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

  interest-form