Deze Ferrari 328 GTS werd op 08/08/1986 in Duitsland bij Auto Becker te Düsseldorf afgeleverd aan de eerste eigenaar. Het voertuig werd doorheen de jaren 80 en begin jaren 90 ook door deze officiële Ferrari dealer steeds correct onderhouden.

Begin 2000 werd het voertuig geïmporteerd in België. Sindsdien werden er slechts 15.000 km gereden met het voertuig, maar werd het wel deels gerestaureerd. Zo werd het koetswerk compleet opnieuw gespoten in het prachtige originele “Rosso Corsa” en werd het voertuig recentelijk door ons mechanisch op punt gezet. Het interieur is in zeer goede originele staat. Het originele Targa dak werd in het verleden vervangen door een “period correct” panoramisch exemplaar, waardoor het interieur zeer ruimtelijk aanvoelt.

Samengevat is deze 328 GTS een fantastisch exemplaar om deze zomer nog van te genieten!

Deze Rosso Corsa Ferrari 328 GTS is per direct beschikbaar en kan u bezichtigen in onze showroom te Lier (België)

*Het betreft een consignatie voertuig dat wij verkopen in opdracht van de huidige eigenaar. Verkoop zal voldaan worden tussen particulieren.

#ferrari

 • BOUWJAAR:

  08/08/1986

 • TRANSMISSIE:

  Manueel (5 versnellingen)

 • KILOMETERSTAND:

  76477 km

 • BTW/MARGE:

  Marge

 • PRIJS:

  €87.450,-

INTERESSE?

Contacteer ons via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

  JWS Classic Cars houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

  interest-form