Deze Ferrari 328 GTS werd op 08/08/1986 in Duitsland bij Auto Becker te Düsseldorf afgeleverd aan de eerste eigenaar. Het voertuig werd doorheen de jaren 80 en begin jaren 90 ook door deze officiële Ferrari dealer steeds correct onderhouden.

Begin 2000 werd het voertuig geïmporteerd in België. Sindsdien werden er slechts 15.000 km gereden met het voertuig, maar werd het wel deels gerestaureerd. Zo werd het koetswerk compleet opnieuw gespoten in het prachtige originele “Rosso Corsa” en werd het voertuig recentelijk door ons mechanisch op punt gezet. Het interieur is in zeer goede originele staat. Het originele Targa dak werd in het verleden vervangen door een “period correct” panoramisch exemplaar, waardoor het interieur zeer ruimtelijk aanvoelt.

Samengevat is deze 328 GTS een fantastisch exemplaar om deze zomer nog van te genieten!

Dit voertuig werd reeds verkocht door JWS Classic Cars! Bent u opzoek naar een gelijkaardig voertuig? Twijfel niet om ons te contacteren!

*Het betreft een consignatie voertuig dat wij verkopen in opdracht van de huidige eigenaar. Verkoop zal voldaan worden tussen particulieren.

Disclaimer: Alle informatie op deze pagina werd naar best vermogen verstrekt. JWS Consult BV garandeert echter geenszins de correctheid en volledigheid van deze informatie.

#ferrari

 • BOUWJAAR:

  08/08/1986

 • TRANSMISSIE:

  Manueel (5 versnellingen)

 • KILOMETERSTAND:

  76477 km

 • BTW/MARGE:

  Marge

 • PRIJS:

  Verkocht

INTERESSE?

Contacteer ons via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

  JWS Classic Cars houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

  interest-form