Deze prachtige Dodge B-series BD126 is het laatst gekende exemplaar van zijn soort. Dit voertuig werd in 1953 origineel geproduceerd in Mechelen (België) en is enkele jaren geleden zeer mooi gerestaureerd door een van de destijds assemblage medewerkers, aan kennis was er dus absoluut geen gebrek bij de restauratie. De pick-up verkeert zowel cosmetisch als mechanisch in topconditie. De historiek van het voertuig is gedocumenteerd aan de hand van een compleet dossier. Onze alleskunner geeft u een waaier aan mogelijkheden, als publiciteitsobject is het voertuig zeer aantrekkelijk, als rijdend voertuig kan het mits kleine aanpassing ook met een B-rijbewijs gebruikt worden.

Deze unieke Dodge B-series Express is per direct beschikbaar en kan u bezichtigen in onze showroom te Lier (België).

Disclaimer: Alle informatie op deze pagina werd naar best vermogen verstrekt. JWS Consult BV garandeert echter geenszins de correctheid en volledigheid van deze informatie.

#dodge

 • BOUWJAAR:

  05/07/1953

 • TRANSMISSIE:

  Manueel (5 versnellingen)

 • KILOMETERSTAND:

  14672 km

 • BTW/MARGE:

  Marge

 • PRIJS:

  €31.950,-

INTERESSE?

Contacteer ons via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

  JWS Classic Cars houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

  interest-form