Deze prachtige Porsche 911 Carrera Targa werd origineel afgeleverd in de Verenigde Staten en werd enkele jaren geleden geïmporteerd naar Europa. Dit voertuig werd, met uitzondering van de eindlaklaag, nooit gerestaureerd en is in compleet originele topstaat. Zelfs het correct ingevulde originele onderhoudsboekje is nog aanwezig in het voertuig. Aan het onderstel is geen roest te bespeuren dankzij de originele beschermingslaag. De combinatie van de zwarte Fuchs velgen met het Grand Prix witte lakwerk en zwart Targa dak maken van deze Porsche een fantastische wagen. De vrijwaring van dit voertuig is eerder uitzonderlijk te noemen. Als eigenaar beschikt u over een topexemplaar, wat enkel fierheid en passie zal opleveren.

Deze zeer originele Porsche 911 Carrera Targa is per direct beschikbaar en kan u bezichtigen in onze showroom te Lier (België).

#porsche

 • BOUWJAAR:

  1984

 • TRANSMISSIE:

  Manueel

 • KILOMETERSTAND:

  155980 miles

 • BTW/MARGE:

  Marge

 • PRIJS:

  €68.500,-

INTERESSE?

Contacteer ons via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

  JWS Classic Cars houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

  interest-form