Deze zeer originele Porsche 911 3.0 SC werd in 1982 geleverd in Düsseldorf, Duitsland. Reeds in 1984 werd het voertuig geïmporteerd in België en is sindsdien altijd in België gebleven. Zowel het onderstel, interieur als het fantastische “Pacific blue” lakwerk zijn in zeer goede staat. Op motorisch vlak werd het voertuig geheel onder de loep genomen op basis van totaal revisie. De “Carrera” spoiler vooraan, de iconische Fuchs velgen en het roestvrij stalen uitlaatsysteem maken van deze 911 een absoluut icoon uit de jaren 80.

Dit voertuig werd reeds verkocht door JWS Classic Cars! Bent u opzoek naar een gelijkaardig voertuig? Twijfel niet om ons te contacteren!

Disclaimer: Alle informatie op deze pagina werd naar best vermogen verstrekt. JWS Consult BV garandeert echter geenszins de correctheid en volledigheid van deze informatie.

#porsche

 • BOUWJAAR:

  1982

 • TRANSMISSIE:

  Manueel

 • KILOMETERSTAND:

  118693 km

 • BTW/MARGE:

  Marge

 • PRIJS:

  Verkocht

INTERESSE?

Contacteer ons via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

  JWS Classic Cars houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

  interest-form