Deze Mercedes-Benz 250 SL California werd in 1967 origineel aan de eerste eigenaar geleverd in Amerika, Verenigde Staten. Dit type Pagode werd enkel voor de Amerikaanse automarkt geproduceerd en slechts één jaar in 1967 uitgebracht. Bij de California uitvoering spreken we over een 2+2 coupé met hardtop, waarbij in plaats van de softtop kast een neerklapbare bank werd voorzien, wat deze wagen zeer uitzonderlijk en gegeerd voor verzamelaars maakt. Het voertuig wordt geheel voorgesteld volgens de datakaartgegevens, matching numbers.

De motor, gangwissel en differentieel verkeren in correcte staat. Het voertuig is compleet wat zeer interessant is als restauratieproject. De hardtop van het voertuig is aanwezig.

Deze prachtige Mercedes-Benz 250 SL California behoort tot de meest zeldzame van zijn soort en is een uitdaging voor iedere oldtimer liefhebber.

De prachtige Mercedes-Benz 250 SL Pagode is per direct beschikbaar en kan u bezichtigen in onze showroom te Lier (België).

#mercedesbenz

 • BOUWJAAR:

  1967

 • TRANSMISSIE:

  Manueel (5 versnellingen)

 • KILOMETERSTAND:

  87930 km

 • BTW/MARGE:

  Marge

 • PRIJS:

  €49.950,-

INTERESSE?

Contacteer ons via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

  JWS Classic Cars houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

  interest-form