Deze Mercedes-Benz 250 SL werd in 1967 origineel aan de eerste eigenaar geleverd in Colorado, Verenigde Staten. Het voertuig werd in 2005 geïmporteerd naar Europa en werd de afgelopen jaren compleet gerestaureerd. Het voertuig wordt geheel voorgesteld volgens de datakaartgegevens. Kosten, noch moeite werden gespaard tijdens deze vijf jaar durende restauratie, het resultaat spreekt dan ook voor zich. Een zeer uitgebreid fotodossier is beschikbaar.

De motor, gangwissel en differentieel werden geheel gereviseerd. Het volledige ophangingsgedeelte van het voertuig werd compleet vervangen. Het gehele interieur met inbegrip van soft-/hardtop werden volgens de Mercedes-Benz Classics normen hernieuwd. De fantastisch originele kleurstelling, “Papyrus wit” met donkerblauw interieur, werd bij de “body off” restauratie behouden.

Kortom, deze prachtige Mercedes-Benz 250 SL behoort tot de beste van zijn soort en is amper van nieuw te onderscheiden.

De prachtige Mercedes-Benz 250 SL Pagode is per direct beschikbaar en kan u bezichtigen in onze showroom te Lier (België).

Disclaimer: Alle informatie op deze pagina werd naar best vermogen verstrekt. JWS Consult BV garandeert echter geenszins de correctheid en volledigheid van deze informatie.

#mercedesbenz

 • BOUWJAAR:

  1967

 • TRANSMISSIE:

  Manueel (4 versnellingen)

 • KILOMETERSTAND:

  87930 km

 • BTW/MARGE:

  Marge

 • PRIJS:

  €164.950,-

INTERESSE?

Contacteer ons via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

  JWS Classic Cars houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

  interest-form